top of page
  • Foto van schrijverJan Roel van Rhee

Nieuwste Poll: wat zijn jouw voornemens voor 2021?


Dit waren de keuzes

Mezelf verder ontwikkelen: 66%

Duurzamer/ethischer leven: 8%

Meer uit mijn comfortzone gaan: 14%

Meer doen voor anderen: 12%


Mezelf verder ontwikkelen is een sterk voornemen

Dit is goed nieuws. We willen vooral onszelf verder ontwikkelen. Een van de deelnemers aan de poll schreef in de commentaren dat dit het mooiste cadeau is dat je jezelf kan geven. Terecht volgens mij.


De belangrijke vraag is: hoeveel ben je bereid te investeren in jezelf? Hoeveel uren ga je eraan besteden dit jaar? Hoeveel euro? Ben je bereid een boek te kopen van 20 euro of liever gratis? Of wil je een training van 2000 euro te volgen?


Stel vandaag nog een plan op, één A4’tje is ideaal

  1. Waarin wil ik mezelf verder ontwikkelen? Tot welk niveau wil ik geraken? Wat wil ik kunnen? Wat wil ik beheersen?

  2. Hoeveel tijd wil ik hierin steken per dag? Per week?

  3. Hoeveel mag dit kosten? Wil ik enkel gratis tips & tricks, koop ik een boek, volg ik een training?

  4. Zet je eigen ontwikkeling in een jaarplanning.

Zonder een goed plan, ben je tegen 31 januari je voornemens vergeten. Waarschijnlijk weer een verloren jaar op vlak van jezelf verder ontwikkelen 😊.De meesten onder ons hebben een gele keuze gemaakt in deze poll

‘Mezelf verder ontwikkelen’ is GEEL, want gaat vooral over ‘ik’.

‘Duurzamer/ethischer leven’ is vooral BLAUW, het gaat over ‘conformiteit/concencieus’ zijn

‘Meer uit mijn comfortzone gaan’ is typisch iets dat rood doet, namelijk risico’s nemen om resultaten te bereiken

‘Meer doen voor anderen’ is vooral voor GROEN, groen zoekt stabiliteit door te focussen op anderen.


De resources om je als verkoper verder te ontwikkelen

In elk geval wens ik je alvast veel succes met je verdere ontwikkeling. Dit zijn de resources je van mij kan krijgen:


Gratis resources over verkopen vind je hier:


Investeren kan je hier:


Succes in de verkoop! Jan Roel

12 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page